Docent

Khing Njoo
Mijn verre voorouders migreerden uit zuid-oost China naar Indonesie. Daar ben ik geboren. Als zesjarige ben ik in Nederland komen wonen. In 2004 kwam ik in aanraking met het taoïsme en begon ik lessen te volgen bij verschillende (inter)nationale Healing Tao docenten. Sinds 2009 geef ik les in Qigong, Mindfulness en Tao meditatie.

Inspiratie
De levenslust en wijsheid van de taoïsten hebben mij geïnspireerd om deze lessen te gaan geven. Mijn passie is plezier in bewegen. Deze combinatie wil ik aan mijn cursisten doorgeven, zodat hun zachte kracht tot ontwikkeling komt.

ErvaringFoto: Mark Janssen - Old School Projects
Ik heb twintig jaar als huisarts gewerkt. Daarnaast heb ik aan de Erasmus Universiteit onderwijs gegeven en ben gepromoveerd op het gebied van het bewegingsapparaat. Daardoor heb ik een geoefend oog ontwikkeld voor de houding, samenhang en structuur van het lichaam. Door het jarenlang volgen van moderne dans- en Tai Chi Chuan lessen is mijn passie voor bewegen gevoed.

Opleidingen (Qigong en meditatie)

Inspiratoren
Mijn dank en diepe respect gaat uit naar mijn Tao-docenten Dirkje Veltman en Birgit Haberkamp, mijn Tai Chi Chuan-docent Stefan Diderich en aan iedereen die een bijdrage levert aan mijn pad. Inspirerende trainingen volg ik bij internationale teachers: Juan Li,  Robert Peng, Michael Winn en Master Chu King Hung. Sanka bedank ik voor haar ontwerp en advies van mijn flyer en website.

FasciaFitCertificaat

Khing en Miranda 2018

P1040240

Khing en Robert Peng 2016

Khing en Stefan Diderich 2014

Khing en Stefan Diderich 2014

Khing & Juan Li 2011

Khing & Michael Winn 2010

Advertenties